Poznati Tissot satovi imaju novu medijsku kampanju

Poznati Tissot satovi slave svoju legendarnu povijest i čarobne kvalitete svojih preciznih i delikatnih mehanizama satova, sa zadivljujućom novom kampanjom koja kalibre satova pretvara u svjetove iz snova.

Pošto svi znamo da je moć medija jako velika, ne čudi činjenica da je i ulaganje u medijske kampanje od iznimne važnosti – a ova je kompanija to prepoznala i odlučila ponovo napraviti nešto što će privući pažnju ne samo kupaca nego i svekolike javnosti.

Satovi imaju tu čar da su i njihovi mehanizmi vrlo privlačni pa se često i oni koriste u medijskim kampanjama. Unutarnji rad koaksijalnih pokreta pruža savršenu pozornicu za dinamičnu i razigranu proslavu izvanrednih postignuća švicarske marke.

Upravo zato Tissot satovi i njihova najnovija kampanja pričaju priču o tehničkoj snazi ​​i pionirskom duhu sa smanjenim figurama i kultnim objektima, postavljenim na pozadini očaravajućih, futurističkih “pejzaža satova”.

Središnji dio kampanje je vizualno uvjerljiv film, kreiran od strane istog studija koji je proizveo 3D Co-Axial video, koji se sada prikazuje u Tissot muzeju. Odatle su Tissot satovi crpili svoje privlačne slike i dizajne za tiskane medije i izloge.

Teme koje se istražuju uključuju slijetanje na Mjesec, avanture na moru, sportsko mjerenje vremena i, naravno, preciznu izradu satova. Čak se i Snoopy pojavljuje, budući da je poznati bigl iz crtića povezan s Tissot ulogom u sigurnom povratku Apolla 13.

Poznati Tissot satovi imaju novu medijsku kampanju

Sa ovakvim svojim inovativnim i nesvakidašnjim idejama njihov marketing je pogodio ono područje gdje niti jedna marka satova do sada nije kročila. Sa svojom magičnom/znanstveno-fantastičnom estetikom, Tissot satovi sa svojom novom kampanjom zasigurno će privući poglede ljubitelja satova diljem svijeta. Postavke su nezemaljske, a modeli šarmantni, duhoviti i prije svega – kolekcionarski.

U kampanji se ponovno pojavljuju Tissot satovi Co-Axial Escapement, lansirani 1999. Njegove manje kontaktne površine znače manje trenja, manje podmazivanja i veću pouzdanost. Svoju magiju čini i kao skulpturalna značajka u kinematografskom krajoliku.